Dvojkanálový ovládač T6700 pre rybníky, akvakultúru, akvárium

Stručný popis:

Tento prístroj je inteligentný online ovládač, ktorý sa široko používa na detekciu kvality vody v čistiarňach odpadových vôd, vodárňach, vodárňach, povrchových vodách a iných oblastiach, ako aj v elektronike, galvanizovaní, tlači a farbení, chémii, potravinárstve, farmaceutickom priemysle a iných procesných oblastiach, spĺňa potreby detekcie kvality vody. Vďaka digitálnemu a modulárnemu dizajnu sú rôzne funkcie plnené rôznymi jedinečnými modulmi. Má viac ako 20 druhov zabudovaných senzorov, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať, a vyhradené sú výkonné rozširujúce funkcie.

• Spôsob inštalácie:Montáž na stenu
  • Dvojkanálový prúdový výstup:0/4 ~ 20 mA (odpor záťaže< 750 Ω);
  • Teplota:-10~150℃
  • Prúdový výstup:4~20mA, 20~4mA (odpor záťaže)<750Ω)
  • Komunikačný výstup:RS485 MODBUS RTU
  • Kontakty ovládania relé:5A 240VAC, 5A 28VDC alebo 120VAC
  • Pracovná teplota:-10~60℃
  • IP rýchlosť:IP65
  • Rozmer:235 × 185 × 120 mm;

Detaily produktu

Značky produktov

Dvojkanálový ovládač T6700

Senzor rozpusteného kyslíka pre rybníky, akvakultúru, akvárium, online optický merač rozpusteného kyslíka
Senzor rozpusteného kyslíka pre rybníky, akvakultúru, akvárium, online optický merač rozpusteného kyslíka
Funkcia
Tento prístroj je inteligentný online ovládač, ktorý sa široko používa na detekciu kvality vody v čistiarňach odpadových vôd, vodárňach, vodárňach, povrchových vodách a iných oblastiach, ako aj v elektronike, galvanizovaní, tlači a farbení, chémii, potravinárstve, farmaceutickom priemysle a iných procesných oblastiach, spĺňa potreby detekcie kvality vody. Vďaka digitálnemu a modulárnemu dizajnu sú rôzne funkcie plnené rôznymi jedinečnými modulmi. Má viac ako 20 druhov zabudovaných senzorov, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať, a vyhradené sú výkonné rozširujúce funkcie.
Typické použitie
Tento prístroj je špeciálny prístroj na detekciu obsahu kyslíka v kvapalinách v odvetviach ochrany životného prostredia a súvisiacich s odpadovými vodami. Vyznačuje sa rýchlou odozvou, stabilitou, spoľahlivosťou a nízkymi prevádzkovými nákladmi a je široko používaný vo veľkých vodárňach, prevzdušňovacích nádržiach, akvakultúre a čistiarňach odpadových vôd.
Napájanie zo siete

Pnapájanie: 85 ~ 265 V AC ± 10 %, 50 ± 1 Hz, výkon ≤ 3 W;

9 ~ 36 V DC, výkon: ≤ 3 W;

Funkcie
LVeľký farebný LCD displej
Sprevádzka menu v Marte

Dzobrazenie záznamu a krivky ATA
Mmanuálna alebo automatická teplotná kompenzácia
Ttri skupiny reléových ovládacích spínačov
Hhorná hranica, dolná hranica, hysterézna regulácia
● Viaceré výstupné režimy 4-20 mA a RS485
Szobrazenie vstupnej hodnoty, teploty, aktuálnej hodnoty atď. v rozhraní AME
Pochrana hesla, aby sa zabránilo chybám zo strany nezamestnanca

Elektrické pripojenia
Elektrické pripojenie Pripojenie medzi prístrojom a senzorom: napájanie, výstupný signál, kontakt relé alarmu a pripojenie medzi senzorom a prístrojom sú vo vnútri prístroja. Dĺžka prívodného vodiča pre pevnú elektródu je zvyčajne 5 – 10 metrov a zodpovedajúci štítok alebo farba na senzore. Vložte vodič do príslušnej svorky vo vnútri prístroja a utiahnite ho.
Spôsob inštalácie prístroja
11
Technická špecifikácia
Prístupový signál: 2-kanálový analógový signál alebo komunikácia RS485
Dvojkanálový prúdový výstup: 0/4 ~ 20 mA (zaťažovací odpor < 750 Ω);
Napájanie: 85 ~ 265 V AC ± 10 %, 50 ± 1 Hz, výkon ≤ 3 W;
9 ~ 36 V DC, výkon: ≤ 3 W;
Komunikačný výstup: RS485 MODBUS RTU;
Tri skupiny kontaktov ovládania relé 5 A 250 V striedavého prúdu, 5 A 30 V jednosmerného prúdu;
Rozmer: 235 × 185 × 120 mm;
Spôsob inštalácie: Montáž na stenu ;
Pracovné prostredie: Teplota okolia: -10 ~ 60 ℃;
Relatívna vlhkosť: nie viac ako 90 %;
Relatívna vlhkosť: nie viac ako 90 %;
Stupeň ochrany: IP65;
Hmotnosť: 1,5 kg;

• Predchádzajúce:
  • Ďalej:

• Napíšte sem svoju správu a pošlite nám ju